Bouwjaar
Wonen
Kamers
Perceel
Onbekend

Omschrijving

Bent u op zoek naar een garagebox in dit complex aan de Reggestraat? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Wij hebben een garagebox beschikbaar op nummer 123. Grijp deze kans en bel met ons kantoor voor de mogelijkheden. De garage ligt direct onder de woningen en is ca. 17,5 m2 groot. Ideaal voor het […]

Bent u op zoek naar een garagebox in dit complex aan de Reggestraat? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Wij hebben een garagebox beschikbaar op nummer 123. Grijp deze kans en bel met ons kantoor voor de mogelijkheden.
De garage ligt direct onder de woningen en is ca. 17,5 m2 groot. Ideaal voor het plaatsen van een auto of een heerlijke plek om te klussen.

Algemeen:
De garagebox is voorzien van elektra;
Handbediende sectionaaldeur;
Oplevering in overleg, kan snel;
VvE bijdrage garage: € 11,- per maand.

Toelichtingsclausule NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De informatieverstrekking mag niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Het dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Interesse?

Bel ons op 0180-200 000 voor een afspraak.

Maak een afspraak

Kenmerken

Koopprijs
€ 27.500,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
0 m3

Energie

CV ketel combiketel
Nee

Buitenruimte

Tuintypen
Geen tuin

Garage

Soort garage
Geen garage
Oppervlakte
0 m2

Content info hier...