Bouwjaar
Wonen
Kamers
Perceel
18 m2 m2

Omschrijving

Deze garagebox, Wilg 1, is gelegen op zeer korte afstand van het centrum van Barendrecht. Tussen de eengezinswoningen (o.a. aan de Morgenster) door bevinden zich diverse garageboxen, waaronder deze box met een ligging op de hoek. De garageboxen grenzen aan de achtertuinen van woningen aan de Morgenster. De box is afgesloten met een handbedienbare overheaddeur […]

Deze garagebox, Wilg 1, is gelegen op zeer korte afstand van het centrum van Barendrecht. Tussen de eengezinswoningen (o.a. aan de Morgenster) door bevinden zich diverse garageboxen, waaronder deze box met een ligging op de hoek. De garageboxen grenzen aan de achtertuinen van woningen aan de Morgenster. De box is afgesloten met een handbedienbare overheaddeur en is aan de binnenzijde volledig bestraat.

Bijzonderheden:
Zadeldak bedekt met bitumineuze dakbedekking;
Handbedienbare overheaddeur;
Geen elektriciteit aanwezig;
Geen water of verwarming;
Oplevering in overleg, kan snel.

Afmetingen:
Breed: 2,70 meter
Diep: 5,40 meter

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De informatieverstrekking mag niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Het dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Interesse?

Bel ons op 0180-200 000 voor een afspraak.

Maak een afspraak

Kenmerken

Koopprijs
€ 24.950,- k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
18 m2
Inhoud
0 m3

Energie

CV ketel combiketel
Nee

Buitenruimte

Tuintypen
Geen tuin

Garage

Soort garage
Geen garage
Oppervlakte
0 m2

Content info hier...