Beschikbaarheid
Verkocht
Aanvaarding (m2)
In overleg
Soort Object
-
Bouwvorm
Bestaande bouw

Omschrijving

Ben je opzoek naar een bedrijfsruimte waar je jouw bedrijf kan huisvesten? Dan is deze bedrijfshal op een mooie helemaal iets voor jou! Voor het pand is voldoende parkeergelegenheid en aan de zijkant is er een mooi buitenterrein van ca. 75 m2 . De loods is afsluitbaar met een overheaddeur van ca. 3.50 meter bij […]

Ben je opzoek naar een bedrijfsruimte waar je jouw bedrijf kan huisvesten? Dan is deze bedrijfshal op een mooie helemaal iets voor jou! Voor het pand is voldoende parkeergelegenheid en aan de zijkant is er een mooi buitenterrein van ca. 75 m2 . De loods is afsluitbaar met een overheaddeur van ca. 3.50 meter bij 4 meter, binnen is er een verdieping gerealiseerd met een kantoor-/kantineruimte en er is een bovenloopkraan in de hal. Aan de zijkant is er een mooi buitenterrein van ca. 75 m2.

Het hoekpand is gelegen op een mooi zichtpunt aan de Koopliedenweg op het bedrijventerrein in Barendrecht. Het is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer (NS Station Barendrecht is op loopafstand). De snelwegen A15 en A16 liggen ook op korte afstand.

INDELING EN KORTE OMSCHRIJVING:

Begane grond:
Entree via een loopdeur of de elektrische overheaddeur. De loods is 15.50 meter diep en 7.20 meter breed en bemeet totaal ca. 110 m2. Er is een bovenloopkraan (500 kg). Verder is er een meterkast, gasgestookte heater, toilet met een wandcloset en fonteintje, een bergkast met de opstelplaatst voor de CV-ketel (HR AWB).

1e Verdieping:
Via een vaste trap bereik je het kantoor met een pantry. Er is airconditioning en een verwarming (via CV-ketel) om de temperatuur te bepalen in de zomer en de winter. Ook heeft het kantoor een systeemplafond met verlichting. Het kantoor is ca. 21 m2 (ca. 3 x 7 meter).

Buitenterrein:
Aan de voorzijde zijn er meerdere parkeerplaatsen voor auto of bedrijfsbus. Er is een buitenterrein van ca. 75 m2 aan de zijkant van het gebouw.

Bijzonderheden:
Buitenterrein (zijkant) van ca. 75 m2;
Voorterrein ten behoeve van parkeren;
Loods van ca. 110 m2 begane grond;
Meerdere parkeerplaatsen aan de voorzijde;
Overheaddeur;
Bovenloopkraan 500 kg;
Kantoor met pantry op de eerste verdieping;
Oplevering in overleg.

Algemeen:
Bouwperiode: 1991 – 2000
Verwarming en warm water: CV-ketel HR AWB
Eigendom: Volle eigendom
Perceel: 329 m2

De informatieverstrekking mag niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Het dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Interesse?

Bel ons op 0180-200 000 voor een afspraak.

Maak een afspraak

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 229.500,- k.k.
Datum invoer
22 april 2020
Status
Verkocht
Type aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten

Bedrijfsruimte oppervlakte
206
Kantoorruimte oppervlakte
21
Totaal oppervlakte
227

Indeling

Kantoor verdiepingen
2

Omgeving

Liggingen
BEDRIJVENTERREIN

Content info hier...